Het coronavirus raakt ons momenteel allemaal en de gezondheid van onze klanten en medewerkers is het allerbelangrijkst. Daarom hebben we reeds diverse (hygiëne)maatregelen genomen, waarbij we ons laten adviseren door de richtlijnen van het RIVM.

Onze winkel blijft gewoon open. Wij doen er daarbij alles aan om de service en kwaliteit die je van ons gewend bent, te waarborgen

Tent bestellen
Voor advies en het bestellen van artikelen blijf je van harte welkom in onze winkel. Weet je al welke tent of accessoires je wilt bestellen? De bestelling kun je ook telefonisch of via de e-mail doorgeven.

Videoshopping
Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem. Het is nu ook mogelijk om met ons team te videobellen. Zo heb je het idee alsof je door de winkel loopt en krijg je advies over de tenten. Wil je een afspraak inplannen? Bel (0578-694 888, toets 1) of mail (info@dewaardtenten.nl) ons gerust.

Reparaties
Het kan voorkomen dat een reparatie langer duurt dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Heb je vragen over je reparatie? Neem dan contact op met ons atelier (0578-694 888, toets 2).

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers en willen jou als De Waard kampeerder bedanken voor het vertrouwen, ook in deze tijd. Laten we samen uitkijken naar het moment dat we weer heerlijk kunnen kamperen. De Waard, zeker in kamperen!

Wij gaan ervan uit dat je, in geval van klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, het bezoek aan onze winkel uitstelt.

Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op via 0578-694 888 of info@dewaardtenten.nl.


Related Posts

Leave a comment