Help! Ik heb schade aan mijn De Waard

Help! Ik heb schade aan mijn De Waard

Al bijna 70 jaar maakt De Waard stormvaste tenten van uitzonderlijke kwaliteit. Voor een De Waard tent worden de beste en meest duurzame materialen en grondstoffen geselecteerd; daarom gaan onze tenten zo verschrikkelijk lang mee.Help! Ik heb schade aan mijn De Waard

Al bijna 70 jaar maakt De Waard stormvaste tenten van uitzonderlijke kwaliteit. Voor een De Waard tent worden de beste en meest duurzame materialen en grondstoffen geselecteerd; daarom gaan onze tenten zo verschrikkelijk lang mee. Toch kan er altijd iets gebeuren waardoor er schade aan je tent ontstaat. Betekent dit einde verhaal en kan de tent de tent bij het grofvuil? Nee, Beslist niet! Wij hebben je tent zelf gemaakt, dus dan kunnen we je tent ook (bijna altijd) zelf repareren. We leggen je graag uit waar je rekening mee moet houden als je schade hebt aan je De Waard tent.  

Neem van tevoren contact met ons op

Voordat je met je kapotte tent naar de winkel komt, neem even kort contact met ons op om de schade door te nemen. Wij kunnen aan de hand van de door jou gemelde schade, bepalen welke onderdelen van de tent we nodig hebben om de reparatie goed uit te voeren. Wil je bijvoorbeeld een rits aan de voorkant van je tent vervangen? Dan hebben we mogelijk ook het bijbehorende zijscherm nodig. Om je een extra ‘op en neer ritje’ naar huis te besparen, neem van tevoren even contact op. Nadat je contact hebt opgenomen, vragen we je de onderdelen te brengen naar één van onze servicepunten bij jou in de buurt. Wij sturen het vanuit daar door naar ons atelier.      

Repareren kost tijd

Het is een week voordat je lekker gaat kamperen met het gezin. Je bent al eens rustig in je hoofd aan het doornemen wat je allemaal mee gaat nemen dit jaar, tot je je plotseling beseft dat je die scheur in de tent, toen er vorig jaar een tak op de tent viel, nooit hebt laten repareren. Oeps! Snel naar de winkel… stop! Blijf maar thuis, want we kunnen – hoe graag we het ook willen – een tent niet repareren in een tijdsbestek van een week. Een goede reparatie kost tijd. Vooral in het voorjaar kan het daarnaast druk worden in het atelier en moet je rekening houden met een wachttijd (oplopend tot 2 maanden). Wij adviseren dan ook om de tent, als je schade hebt, zo snel mogelijk te komen brengen. Dan weten we zeker dat je tent klaar is voor je volgende kampeeravontuur.  

Garantie

Schade aan de tent kan tal van oorzaken hebben: je laat een scherp mes vallen in de tent met een gat in het kuipzeil als gevolg, moeder natuur besluit een tak op de tent neer te leggen met een scheur in het doek als gevolg, of wij hebben een productiefout gemaakt. Afhankelijk van het type schade en de oorzaak ervan bepalen we samen met jou of het binnen de garantie valt. Wij verlenen sowieso levenslange garantie op materiaal-, productie- en constructiefouten. Slijtage, oneigenlijk gebruik en onzorgvuldige opslag vallen niet binnen de garantie. Binnen of buiten de garantie, wij gaan altijd samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Laat je tent liever niet ergens anders repareren: wij hebben de tent zelf gemaakt, dus wij weten ook het beste hoe we de tent moeten repareren.

Veelvoorkomende schade bestaat niet

Dit is het antwoord op de vraag: wat is veelvoorkomende schade aan De Waard tenten? Veelvoorkomende schade aan De Waard tenten bestaat namelijk niet. Als we ook maar het kleinste vermoeden hebben dat schade aan een tent vaker voorkomt, zorgen we ervoor dat het zwakke punt beter en sterker wordt gemaakt. Dit doen we al jarenlang, waardoor onze tenten altijd blijven ontwikkelen en we zullen dit blijven doen totdat onze tenten 100% onverwoestbaar zijn. 


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!