Nazomerfestival 2017

Nazomerfestival 2017

Op 9 en 10 september wordt het De Waard Nazomerfestival in Bunnik gehouden.


De Waard Nazomerfestival

Op 9 en 10 september vindt het jaarlijks terugkerende De Waard Nazomerfestival plaats op het prachtige Buitengoed de Boomgaard in Bunnik. Tussen het groen en rood van glinsterende appels in de nazomerzon, staan ons weer 2 heerlijke dagen te wachten die helemaal in het teken staan van De Waard. Zowel voor fanatieke De Waard kampeerders als voor de nieuwkomers, belooft het een weekend vol inspiratie, plezier en avontuur te worden.

Beleef De Waard

Op het festival ervaar je hoe het is om te kamperen in een De Waard tent. Bekijk en beleef de tenten op het festival of neem een kijkje op het kampeerveld ernaast, waar onze trouwe fans met hun De Waard in het ‘wild’ voorkomen. Je zult zien dat de tenten in hun ‘natuurlijke habitat’ nog mooier zijn dan in de showroom. Onze specialisten van het De Waard atelier laten je, in de vorm van demonstraties, het ambacht van het maken van een De Waard tent zien en ze leggen je uit wat er zo bijzonder is aan het katoenen (Ten Cate) doek van de tent. Ook staan ze onder de noemer: ‘De Waard geeft raad’, voor je klaar om al je tentvragen te beantwoorden over onderhoud, schoonmaak en reparaties.

Presentatie nieuwe modellen

Al 70 jaar streven we ernaar om de beste tenten te maken en dat lukt ons – we hopen dan jullie het met ons eens zijn – aardig goed. Naast kwaliteit streven we altijd naar innovatie. Tijdens het festival gaan we de nieuwe collectie tenten voor 2018 aan jullie presenteren! Ook de nieuwste (studie)modellen kun je hier vinden. Voordat we deze studiemodellen in productie nemen willen we eerst graag de mening van jullie als De Waard specialisten horen. Behalve tenten presenteren we ook onze nieuwste kampeermeubels en accessoires.

Plezier voor jong en oud

Naast presentaties en demonstraties van De Waard, zijn er nog tal van leuke activiteiten voor jong en oud, om er een onvergetelijk weekend van te maken. Bekijk oude kiekjes tijdens de fototentoonstelling, aanschouw opzetdemonstraties door leden van het De Waardforum, ontdek de nieuwe voortent voor de Kip Vision, bekijk de nieuwste DaXara bagagewagens of bekijk demonstraties van de gaafste kampeerproducten van merken zoals Biolite. En dat terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie, gezet met een Cafflano Klassik (camping koffiezetter) en een lekker hapje van de Big Green Egg BBQ. Dit alles met vrolijke zomerse dj-deuntjes op de achtergrond. Ook voor de kleintjes valt er genoeg te beleven. Onder leiding van opper-avonturier Ray Roovers, leren ze overleven in de natuur en beleven ze onvergetelijke avonturen.

Je geld is meer waard op het Nazomerfestival!

Alléén tijdens het festivalweekend profiteer jij als bezoeker van de extra De Waard acties, waardoor jouw geld meer waard wordt.

De beursacties zijn:

  • 10% korting op alle De Waard tenten

  • 15% korting op alle showmodellen (op=op)

  • 20% korting op kampeermeubelen en kampeerartikelen

En als topaanbieding betaal je voor de Smaragdeend alléén dit weekend geen €1.399 maar €1.099 (de 10% korting op alle tenten is reeds in deze prijs verwerkt)

Tot dan! 

Kamperen in je eigen De Waard tijdens het Nazomerfestival?

Tijdens het Nazomerfestival kamperen leden van het De Waard Forum op het veld naast het Nazomerfestival. Wil je ook met je eigen De Waard tent blijven overnachten? Meld je dan hier aan!

 

Bekijk het Nazomerfestival op Facebook en geef aan of je er ook bij bent!

 


Naar overzicht

Een moment, we updaten jouw winkelmand!