DE WAARD ALBLAS XL

De slaapzak inkruipen was nog nooit zo’n genot.

DE WAARD ALBLAS XL

5,0

Met de Alblas XL geniet je tijdens je kampeeravontuur van de luxe die je van thuis gewend bent. Deze fijne en extra grote slaapzak verzorgt optimaal comfort in de nacht. De slaapzak is 100 cm breed en 220 cm lang.

€ 119,- € 99,-
Ga naar de winkel

Extra grote slaapzak met isolerende vulling

De voering van de Albas XL bestaat uit superzacht Isocraft, een kunstvezel met optimaal isolerende werking. De slaapzak is gemaakt van duurzame materialen en gaat, net als onze tenten, jaren mee. De buitenstof van de Alblas XL slaapzak is gemaakt van Perkal katoen, wat erg sterk is en goed ventileert. De stof blijft langer koel dan normaal katoen en voelt lekker glad en comfortabel aan.

De Alblas XL: ontspannen slapen bij 5 graden celcius

De slaapzak heeft door zijn Isocraft vulling een ‘comfortwaarde’ van 5 graden; dit betekent dat je bij 5 graden nog comfortabel in de slaapzak slaapt. Als het echt veel kouder of warmer is in het gebied waar jij naartoe gaat, doe je er goed aan een alternatief te bekijken. Gebruikt dit getal overigens alleen ter indicatie; misschien heb jij het wel veel sneller warm of koud dan een gemiddeld persoon.

Samen in 2 slaapzakken!

Samen gezellig in 2 slaapzakken! De Alblas XL is zo ingericht dat je er eenvoudig een tweede aanritst. Zo maak je eenvoudig van 2 slaapzakken één. Maar de Alblas XL heeft meer handige kenmerken. Aan de binnenkant zit een steekvakje voor je waardevolle spullen. Ook is de rits aan beide zijden te openen. Zo heb je de mogelijkheid om de slaapzak optimaal te ventileren, bijvoorbeeld als het wat warmer is ‘s nachts.

 

 

 

Specificaties

productnummer 276340
Merk De Waard
Model Alblas XL
Merkkleur Navy
Buitenstof Perkal Katoen
Binnenstof Perkal Katoen
Vulling Isocraft
Afmetingen 100 x 220 cm
Inclusief Foedraal
Gewicht 2,5 kg
Geslacht Unisex
Comfortwaarde 5 °C
Garantietermijn 2 Jaar / 1 Jaar op ritsen

Beoordeling over DE WAARD ALBLAS XL

1 reviews

Anoniem - 16-6-2016 19:32:45

Erg goed.


Beoordeling

5 sterren 1 1

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 5,0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!