DE WAARD ALBLAS

De slaapzak inkruipen was nog nooit zo’n genot.

DE WAARD ALBLAS

Kamperen betekent niet automatisch inleveren op comfort, zeker niet met deze comfortabele slaapzak. Deze comfortabele en ademende slaapzak gemaakt van Perkal katoen is 85 cm breed en 210 cm lang.

Comfortabele katoenen stof met isolerende vulling

De duurzame materialen waarvan de Alblas is gemaakt, zorgen ervoor dat jij jarenlang slaapplezier beleeft van deze slaapzak. De buitenstof van de Alblas slaapzak is gemaakt van Perkal katoen, wat erg sterk is en goed ventileert. De stof blijft daardoor langer koel dan normaal katoen. Als je in de slaapzak ligt, voel je hoe comfortabel en glad de stof is.

Slaap ontspannen bij 5 graden celcius

De voering van de Albas bestaat uit superzacht Isocraft, een kunstvezel met optimaal isolerende werking. De slaapzak heeft een ‘comfortwaarde’ van 5 graden; dit betekent dat je bij 5 graden nog comfortabel in de slaapzak slaapt. Als het echt veel kouder of warmer is in het gebied waar jij naartoe gaat, doe je er goed aan een alternatief te bekijken. Gebruikt dit getal overigens alleen ter indicatie; misschien heb jij het wel veel sneller warm of koud dan een gemiddeld persoon.

Samen onder de sterrenhemel

Vinden jullie elk een eigen slaapzak ongezellig? De Alblas is zo ingericht dat je er eenvoudig een tweede Alblas aanritst. Zo tover je 2 slaapzakken om tot één. Maar de Alblas heeft meer handige kenmerken. Aan de binnenkant van de Alblas zit een steekvakje voor je waardevolle spullen. Ook is de rits aan beide zijden te openen. Zo heb je de mogelijkheid om de slaapzak optimaal te ventileren, bijvoorbeeld als het wat warmer is ‘s nachts. Wil je een extra grote Alblas? Bekijk dan ook eens de Alblas XL.

 

Specificaties

productnummer 276339
Merk De Waard
Model Alblas
Merkkleur Petrol
Buitenstof Perkal Katoen
Binnenstof Perkal Katoen
Vulling Isocraft
Afmetingen 85 x 210 cm
Inclusief Foedraal
Gewicht 2,5 kg
Geslacht Unisex
Comfortwaarde 5 °C
Garantietermijn 2 Jaar / 1 Jaar op ritsen

Een moment, we updaten jouw winkelmand!