DE WAARD DE LOET

Op een De Loet, draai je je ’s ochtends nog een keer om.

DE WAARD DE LOET

DE WAARD DE LOET

Met deze De Loet haal je een slaapmat van zeer hoge kwaliteit in huis. De mat is zelfopblazend en heeft een buitenstof van sterk en flexibel polyester. De vulling van schuim zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. Je vouwt de mat na gebruik eenvoudig op tot een compact geheel.

Je bekijkt nu: DE WAARD DE LOET

Slaap lekker op deze luxe slaapmat van De Waard

Vind je een slaapmat niet zo comfortabel om op te slapen? Dan heb je waarschijnlijk deze De Loet slaapmat nog niet geprobeerd. Met afmetingen van 77 cm bij 198 cm heb je op deze luxe slaapmat alle ruimte om te liggen, mits je zelf onder de 2 meter bent natuurlijk. De vulling van geperforeerd schuim is nadat deze zich heeft gevuld met lucht, maar liefst 10 cm dik. Het schuim zorgt voor een optimale verdeling van je lichaamsgewicht, waardoor de mat bijna aanvoelt als een gewoon matras.

Een zelfopblazende mat voor trekkings: sterk, snel en compact

De Loet is een zelfopblazende mat, dus je rolt hem uit en hij vult zichzelf automatisch met lucht. Handig toch? De mat is na gebruik eenvoudig op te vouwen tot een compact geheel. Het compacte pakvolume en lage gewicht (2,5 kg) van de De Loet maken deze slaapmat heel geschikt om mee te nemen op actieve trekkings en kampeervakanties. De De Loet is namelijk niet alleen heel comfortabel, maar ook supersterk. Op deze zeer comfortabele slaapmat ontvang je 3 jaar garantie.

Tip: neem een fijn hoofdkussen bij de De Loet!

Voor de De Loet hebben we een speciaal hoofdkussen gemaakt: het Fivel kussen. Voor ultiem slaapcomfort bestel je dit kussen optioneel bij deze luxe slaapmat. Het kussen blaast zichzelf op en je bepaalt zelf met hoeveel lucht erin je het lekkerste ligt. Het Fivel kussen is gemaakt van hetzelfde sterke materiaal als de mat en is op te vouwen tot een heel klein pakketje.

 

Specificaties

productnummer 274587
Model-ID CFCA0024
Model De Loet
Merkkleur Dark Grey / Red
Buitenstof Stretch 50D TPU coated Polyester
Vulling Geperforeerd HD Foam
Afmetingen 198 x 77 x 10 cm
Pakmaat 77 x 18 cm
Gewicht (in grammen) 2500
Garantietermijn 3 Jaar