DE WAARD FIVEL

Wakker worden met een glimlach.

DE WAARD FIVEL

4,0

Bij de De Loet slaapmat is een bijpassend hoofdkussen verkrijgbaar: het Fivel kussen. Dit zelfopblazende kussen is sterk en comfortabel, maar voelt ondertussen heel zacht aan. Geen gesleep met grote kussens: na gebruik vouw je het kussen eenvoudig op tot een heel klein pakketje.

Dit losse Fivel kussen is op maat gemaakt voor de luxe De Loet slaapmat, maar is ook fijn bij andere slaapmatten of als reiskussen voor onderweg. Het kussen blaast zichzelf op en je bepaalt zelf met hoeveel lucht erin je het lekkerste ligt. De Fivel is gemaakt van hetzelfde materiaal als de De Loet mat. De buitenstof bestaat uit stretchy polyester, dat niet kapot te krijgen is. De voering is van zacht schuim, dat zich naar je nek en hoofd vormt. Optimaal comfort in een compact jasje!

 

Specificaties

productnummer 244637
Merk De Waard
Model Fivel
Merkkleur Red
Buitenstof 50D Stretch Polyester
Vulling Geperforeerd Foam
Afmetingen 45 x 28 x 12 cm
Inclusief Foedraal
Gewicht 0,3 kg
Garantietermijn 3 Jaar

Beoordeling over DE WAARD FIVEL

3 reviews

Anoniem - 15-5-2016 11:03:04

Naar eigen wens met meer of minder lucht er in is het prima kussen. Ook als extra ruggensteun tijdens een lange autorit.

Anoniem - 7-5-2016 19:06:39

Ben het met Kees eens. Maar met iets minder lucht en een sloop erom heen gaat het best. Heel zacht is hij niet.

Anoniem - 13-7-2014 15:00:03

Degelijk en ziet er mooi uit maar ligt niet lekker. Voelt als een opgeblazen ballon onder je hoofd. Ligcomfort is de prijs die gevraagd wordt niet waard.


Beoordeling

2 sterren 1 1
5 sterren 2 2

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 4,0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!