DE WAARD GOUDPLEVIER

Wat een ruimte voor zo'n compacte tent!

DE WAARD GOUDPLEVIER

3,7

De Goudplevier is een echte De Waard klassieker. Deze 2 tot 4-persoons noktent is zeer geschikt als trekkerstent door zijn compacte formaat. Maar laat je niet misleiden, de Goudplevier biedt meer ruimte dan je op het eerste gezicht vermoedt. Dit maakt de tent ook geschikt om langere tijd mee op de camping te staan, optioneel met uitbreiding van een luifel.

Trekkerstent

De Goudplevier is de meest compacte, stormvaste tent die volledige stahoogte biedt. Dat betekent het opzet- en gebruiksgemak van een kleine trekkerstent in combinatie met het comfort van een grotere kampeertent. De nok- en inganghoogte van de tent is 200 cm en door de steile wanden in de tent kun je de ruimte optimaal benutten. De tent bestaat uit één grote leef-/slaapruimte van 250 cm bij 300 cm. Met 2 personen biedt de tent naast slaapruimte ook nog veel leefruimte en genoeg plek om de uitrusting uit te stallen; met 3 tot maximaal 4 personen, blijft er logischerwijs minder leefruimte over en vragen we meer van je ‘indelingsvermogen’.

Op de camping

Ondanks het compacte formaat van de Goudplevier kun je ook gerust langere tijd met deze tent op de camping staan. In de rol als campingtent kan het ontbreken van een voortent als nadeel ervaren worden. Overweeg dan om de tent uit te breiden met een optionele luifel en linker- en rechter windschermen. Deze varioluifel rits je met gemak naadloos aan de windschermen vast, waardoor er een zeer ruime open voortent ontstaat waar je heerlijk beschut onder kan zitten. Vooral als je langere tijd met een Goudplevier op één plek wilt staan, biedt de optionele luifel de nodige extra leefruimte.

Katoenen tent

Het maken van een De Waard tent is nog altijd een ambacht en gebeurt voor het grootste gedeelte met de hand; dat zie je terug in de kwaliteit van de tent. Voor het doek van de tent is gekozen voor 340 grams Ten Cate katoen. Dit is een in Nederland geweven kwalitatief zeer hoogwaardig katoen dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Het natuurproduct katoen is zeer geschikt om tenten van te maken, omdat het beschikt over veel ademend vermogen. Daarnaast werkt katoen vochtregulerend is het bestand tegen uv-straling. Deze eigenschappen zorgen het voor een fijn leefklimaat in de tent. Verder is deze De Waard 100% betrouwbaar, waterdicht en volledig stormvast.

 

Specificaties

productnummer 122360
Merk De Waard
Model Goudplevier
Merkkleur Beige/Groen
Slaapplaatsen 2
Buitendoek 340 gr Cotton
Grondzeil Kuipzeil: bisonyl
Stokken Staal
Afmetingen 450 x 580 cm
Buitentent 250 x 300 cm
Stahoogte 200 cm
Pakmaat 40 x 40 x 80 cm
Inclusief Stokken, Haringen, Scheerlijnset
Optioneel bij te bestellen Luifel, Windscherm, Tentschort, Gronddeken,
Gewicht 23 kg
Garantietermijn Levenslang

Beoordeling over DE WAARD GOUDPLEVIER

3 reviews

Anoniem - 5-9-2015 14:32:10

Uiterst tevreden! Comfortabele, stabiele tent.

Anoniem - 13-5-2015 21:30:27

De tent in 2012 gekocht, had er een hoge verwachting van.\nWat valt deze tent mij ontzettend tegen.\nVeel lekkages, windschermen die niet goed passen. De serreluifel lekt op de rits naar de windschermen.\nEen tent die je absoluut niet(!) in je ééntje kan opzetten.

Anoniem - 9-3-2015 13:59:47

al een paar jaar een goudplevier, wat een geweldige tent.


Beoordeling

1 ster 1 1
5 sterren 2 2

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 3,7

Een moment, we updaten jouw winkelmand!