DE WAARD GOUWE

Een Gouwe voor een De Waard tent, alsof het zo hoort.

DE WAARD GOUWE

5,0

Een aluminium frame, geplaatst onder een tafelblad van bamboe. Dat is de Gouwe, een luxe campingtafel van De Waard. Het tafelblad is 110 cm bij 70 cm. De poten van de Gouwe zijn verstelbaar, zodat je de tafelhoogte naar eigen wens aan kan passen.

Luxe campingtafel

Het tafelblad van de Gouwe bestaat uit 2x5 robuuste bamboe planken. Het frame van de tafel is verstelbaar. Je plaatst het op 36, 55 of 70 cm hoogte, afhankelijk wat voor jou handig is. In het midden van de 2 tafelbladen zit een scharnier, waarmee je de tafel eenvoudig inklapt tot een compact pakket van 8 kg. Het frame onder de tafel is gemaakt van aluminium. De Gouwe is fijn voor in de tuin, bij de camper of natuurlijk voor de De Waard tent.

Bamboe: duurzaam, mooi en handig in gebruik

De kleur en nerf van het bamboe geven deze tuintafel een warme uitstraling. Het tafelblad van bamboe hou je makkelijk schoon; vocht krijgt niet de kans om in de tafel te trekken. Maar bamboe is niet alleen mooi en handig in gebruik, het is ook een milieubewuste keuze. Doordat bamboe snel groeit en vanzelf weer aangroeit, heeft het kappen ervan minimale gevolgen voor de natuur.

De grootste in een serie van 2

Wij hebben 2 van deze mooie campingtafels in ons assortiment: de Gouwe en de Roer. In model en hoogte verschillen ze niet, wel in tafelblad, pakmaat en gewicht. De Gouwe is de grootste van deze serie, met een tafelblad van 110 cm bij 70 cm. Wil je liever een iets kleiner model van deze tafel? Bekijk dan eens de Roer, met een bamboeblad van 80 cm bij 50 cm.

 

Specificaties

productnummer 274520
Merk De Waard
Model Gouwe
Merkkleur Brown
Blad Waterafstotend Bamboe
Frame Aluminium
Afmetingen 110 x 70 x 36 cm
Lengte 110 cm
Hoogte 36 cm
Breedte 70 cm
Afmeting ingeklapt 70 x 50 x 10 cm
Afmeting blad 110 x 70 cm
Hoogte tafelblad 36 / 55 / 70 cm
Gewicht 8 kg
Garantietermijn 3 Jaar
Overig 1 Excl. Draagtas

Beoordeling over DE WAARD GOUWE

1 reviews

Anoniem - 9-8-2016 14:27:50

Geweldige tafel die op 2 hoogtes is in te stellen. Was het geld waard. Wat wel een minpunt is: stond op de doos aangegeven dat er een opberghoes bij zou zitten. Dit was niet het geval en nadat ik contact had opgenomen met Vrijbuiter blijkt deze niet meegeleverd te worden. Jammer voor die prijs


Beoordeling

5 sterren 1 1

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 5,0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!