DE WAARD KLEINE BURGEMEESTER

Knijp er stiekem een weekendje tussenuit met de Kleine Burgemeester

Je bekijkt nu: DE WAARD KLEINE BURGEMEESTER

Kleine Burgemeester

De Kleine Burgemeester is een klassiek ogende huttent, die ondanks zijn compacte formaat verassend ruim van binnen is. De tent biedt comfortabel plaats aan 2 vakantiegangers en is makkelijk op te zetten en af te breken. Dit maakt de tent een zeer geschikte (kleine) trekkerstent of bijzettent voor bij een grotere tent.

Een klassieke huttent in een modern jasje

Deze klassieke huttent is terug van weggeweest! Het ontwerp van de tent uit 1992 is volledig gemoderniseerd, waardoor de tent – door het weglaten van de liggende nokstok – nog sneller op te zetten is. Daarnaast is deze tent voorzien van een extra grote vaste luifel waar je heerlijk beschut onder kan zitten. Het vloeroppervlak van de tent is 240 cm bij 200 cm en biedt comfortabel ruimte aan 2 volwassen plus bepakking. De tent heeft voor zijn formaat een hoge ingang van 170 cm die schuin afloopt naar een nokhoogte van 120 cm achterin de tent.      

Multifunctionele tent

Doordat de Kleine Burgemeester zo’n mooi compact formaat heeft en makkelijk op te zetten en af te breken is, is de tent een zeer geschikte trekkerstent. Het is een heerlijke tent om een weekendje mee weg te gaan, maar ook voor een (korte) vakantie is de tent geschikt. Als je van plan bent om op vakantie te gaan met deze tent, overweeg dan de optionele windschermen als uitbreiding. De driehoekige schermen bevestig je eenvoudig aan de grote vaste luifel en voilà… een lekker beschut, windvrij plekje voor de tent. De Kleine Burgemeester is ook zeer geschikt om als bijzettent bij een grotere tent te plaatsen. Leuk voor jonge kinderen om samen in te slapen of voor oudere kinderen die op hun privacy gesteld raken.    

Kwaliteit in weer en wind

Ondanks dat deze vernieuwde Kleine Burgemeester compact van formaat is, gaat dit niet ten koste van de stormbestendigheid van de tent. Van hevige regenval tot zeer harde wind, deze tent blijft op zijn plek staan. Het doek van de tent bestaat volledig uit kwaliteitskatoen van de Nederlandse weverij Ten Cate. Hierdoor is de tent qua gewicht wel een stukje zwaarder dan bijvoorbeeld een polyester trekkerstent. Aan de andere kant zorgt het kwaliteitskatoen er wel voor dat deze tent stormvast en waterdicht is. Daarnaast heeft katoen als voordeel dat het ademt en vochtregulerend werkt, dit zorgt voor een fijn leefklimaat in de tent.

 

Plus- en minpunten

  • Handige compacte trekkerstent/bijzettent voor 2 personen
  • Snel en eenvoudig op te zetten
  • Meer leefruimte door ontbreken nokstok
  • Prettig leefklimaat door ademend katoen
  • Lange levensduur en garantie
  • Minder geschikt voor lange vakanties
  • Relatief zwaar door katoenen tentdoek

Specificaties

productnummer 1200463
Merk De Waard
Model Kleine Burgemeester
Merkkleur Beige
Secundaire kleur Grijs
Categorie UV-bescherming CE - Categorie 4: felle zon (in de bergen en op het water)
Waterdicht
Ademend
Slaapplaatsen 2
Insectengaas
Aantal ingangen 1
Vaste kuip
Aantal ventilatiepunten 1
Buitendoek 340 gr Cotton
Binnendoek Optioneel
Grondzeil Kuipzeil: bisonyl (optioneel)
Stokken Staal
Hoogte 170 cm
Buitentent 250 x 200 cm
Stahoogte 170 cm
Pakmaat 40 x 80 cm
Benodigde oppervlakte 16 m2
Optioneel bij te bestellen Gronddeken of een Windscherm
Gewicht 13 kg
Garantietermijn Levenslang
Materiaal tentdoek Katoen

Een moment, we updaten jouw winkelmand!