DE WAARD LINDE 7,5

Het slaapcomfort van thuis, in een compact pakketje.

DE WAARD LINDE 7,5

De Linde 7,5 is een comfortabele zelfopblazende slaapmat van 7,5 cm dik. Het schuim in de vulling zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. Je vouwt de mat eenvoudig op tot een compact geheel; ideaal voor op de camping of als je rondtrekt.

€ 169,- € 129,-
Ga naar de winkel

Je bekijkt nu: DE WAARD LINDE 7,5

Linde: compact en toch verrassend comfortabel

Als je rondreist, neem je bij voorkeur niet te veel gewicht mee, maar het is wel belangrijk dat goede nachtrust krijgt en de volgende weer fris op pad kunt. De Linde 7,5 combineert de voordelen van een compacte lichtgewicht slaapmat, met het comfort van een heerlijk matras. De Linde 7,5 is een zelfopblazende slaapmat, je rolt hem uit en hij vult zichzelf met lucht. De vulling van geperforeerd schuim zorgt voor een optimale verdeling van je lichaamsgewicht. Ervaar het zelf, dan weet je precies wat we bedoelen.

Een ideale slaapmat om mee rond te reizen

Als je weer op pad gaat rol je de Linde strak op en maak je de mat met de bijgeleverde compressieriem vast. Deze slaapmat is overigens niet alleen heel compact en comfortabel, maar ook supersterk. De buitenstof van polyester bevat stretch, waardoor hij niet snel beschadigd raakt. Voor de zekerheid heeft de Linde 7,5 ook 2 luchtventielen, zodat je altijd een reserve-ventiel hebt. De Linde 7,5 is een ideale reisgenoot voor als je aan het trekken bent of op meerdere plaatsen kampeert. Wil je een iets dikkere slaapmat die iets meer ruimte in mag nemen? Bekijk dan eens de Linde 10.

Bijpassend kussen voor optimaal comfort

Voor de Linde 7,5 is er een comfortabel hoofdkussen verkrijgbaar. Voor ultiem slaapcomfort bestel je dit kussen optioneel bij deze luxe slaapmat. Het kussen blaast zichzelf op en je bepaalt zelf met hoeveel lucht erin je het lekkerste ligt. Het kussen is gemaakt van hetzelfde sterke materiaal als de mat en is op te vouwen tot een heel klein pakketje.

 

Plus- en minpunten

  • Zeer comfortabele 7,5 cm dikke slaapmat van De Waard
  • Schuim zorgt voor een optimale verdeling van je lichaamsgewicht
  • Sterke stretch bovenlaag voor extra bescherming
  • Self inflating: hij vult zichzelf met lucht
  • Eenvoudig in te pakken met de bijgeleverde compressieriem

Specificaties

productnummer 274589
Merk De Waard
Model Linde 7,5
Merkkleur Dark Grey / Red
Buitenstof Stretch 50D TPU coated Polyester
Vulling Geperforeerd HD Foam
Afmetingen 198 x 66 x 7,5 cm
Pakmaat 66 x 18 cm
Gewicht 2,1 kg
Garantietermijn 3 Jaar

Een moment, we updaten jouw winkelmand!