DE WAARD LINDE DUO 10

Het slaapcomfort van thuis, in een compact pakketje.

DE WAARD LINDE DUO 10

5,0

Op de camping genieten van het comfort van je eigen tweepersoonsbed, kan dat? Deze zeer comfortabele Linde Duo maakt dat mogelijk. Deze zelfopblaasbare mat is gevuld met geperforeerd schuim, die jullie gewicht optimaal over de mat verdeelt.

Gezellig samen op de Linde Duo

Deze 2 persoons slaapmat is zo comfortabel dat het woord ‘slaapmat’ eigenlijk te bescheiden is; we spreken hier liever van een campingmatras. De vulling van geperforeerd schuim zorgt voor een optimale verdeling van jullie lichaamsgewicht, waardoor jullie heel comfortabel liggen. Dat comfort gaat samen met gebruiksgemak, want deze luxe mat rol je uit en blaast zichzelf op.

Voor kamperen op één plek of actieve trekkings

Op actieve vakanties is goede nachtrust van groot belang. Je wilt iedere ochtend uitgerust wakker worden, zodat je weer fit op pad kunt. Maar ook als je langere tijd op één plek staat, is het fijn om comfortabel te slapen. Op deze Linde Duo slaap je heerlijk samen. De mat is ondank zijn dikte en comfort nog steeds makkelijk om te toveren tot een klein, niet al te zwaar, pakket. De Linde Duo weegt 4,4 kg en heeft een pakmaat van 79 cm bij 25 cm.

Bijpassend kussen voor optimaal comfort

Voor de Linde Duo zijn comfortabele hoofdkussens verkrijgbaar. Voor ultiem slaapcomfort bestel je deze kussens optioneel bij deze luxe slaapmat. De kussens blazen zichzelf op en je bepaalt zelf met hoeveel lucht erin je het lekkerste ligt. Het kussen is gemaakt van hetzelfde sterke materiaal als de mat en is op te vouwen tot een heel klein pakketje.

 

Plus- en minpunten

  • Zeer comfortabele 2-persoons slaapmat
  • Self inflating: hij vult zichzelf met lucht
  • Schuim zorgt voor een optimale verdeling van jullie lichaamsgewicht
  • Snel en compact op te rollen
  • Ook geschikt voor actieve trekkings en kampeervakanties

Specificaties

productnummer 274591
Merk De Waard
Model Linde Duo
Merkkleur red - grey
Buitenstof Stretch 50D TPU coated Polyester
Vulling Geperforeerd HD Foam
Afmetingen 198 x 132 x 10 cm
Lengte 198 cm
Breedte 132 cm
Dikte 10 cm
Pakmaat 70 x 25 cm
Gewicht 4,4 kg
Garantietermijn 3 Jaar

Beoordeling over DE WAARD LINDE DUO 10

2 reviews

Anoniem - 15-5-2016 07:58:06

Grappig dit is praktisch dezelfde mat als het origineel van Exped, maar dan net even prijziger

Anoniem - 26-4-2016 18:22:58

Een paar weken terug in Gouda bij Ruud gekocht en direct mee op pad geweest. Echt super comfortabel. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen in een tent als nu! Een paar puntjes: de straps om de zaak mee op te rollen blijken net te kort voor het stevige volume. De zak is wel voldoende ruim. En de ventielen lopen wat moeilijk. Verder een aanrader, ook de verkoper Ruud!


Beoordeling

5 sterren 2 2

Gemiddelde beoordeling

gemiddelde: 5,0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!