DE WAARD ROER

Heerlijk koken onder de luifel van de tent, en dan... 'aan tafel!'

DE WAARD ROER

Deze luxe en compacte campingtafel bestaat uit een aluminium frame met een bamboe tafelblad van 80 bij 50 cm. De poten van de Gouwe zijn verstelbaar, zodat je de tafelhoogte naar eigen wens aan kan passen. De Gouwe is fijn voor in de tuin, bij de camper of natuurlijk voor de De Waard tent.

Verstelbare campingtafel

Deze luxe campingtafel heeft een tafelblad van 80 bij 50 cm, bestaande uit 2x5 robuuste bamboe planken. De Roer is multifunctioneel in gebruik, want het frame is verstelbaar naar 36, 55 of 70 cm hoogte. Zo kun je de Roer gebruiken als eettafel in de tuin of voor de tent, maar door zijn verstelbare hoogte is het ook een ideale tafel voor de kinderen om aan te zitten. In het midden van de tafelbladen zit een scharnier, waarmee je de tafel inklapt. Het frame is gemaakt van sterk aluminium. Ingepakt weegt de Roer 5,9 kg.

Een bamboe tafelblad: milieubewust én handig in gebruik

De kleur en nerf van het bamboe geven de Roer een warme uitstraling. Het tafelblad van bamboe hou je makkelijk schoon; vocht krijgt niet de kans om in de tafel te trekken. Maar bamboe is niet alleen mooi en handig in gebruik, het is ook een milieubewuste keuze. Doordat bamboe snel groeit en vanzelf weer aangroeit, heeft het kappen ervan minimale gevolgen voor de natuur.

De kleinste in een serie van 2

Wij hebben 2 van deze mooie campingtafels in ons assortiment: de Gouwe en de Roer. In model en hoogte verschillen ze niet, wel in tafelblad, pakmaat en gewicht. De Roer de campingtafel is de kleinste van deze serie, met een tafelblad van 80 cm bij 50 cm. Wil je een iets groter model van deze tafel? Bekijk dan eens de Gouwe, met een bamboeblad van 110 cm bij 70 cm.

 

Specificaties

productnummer 274519
Merk De Waard
Model Roer
Merkkleur Brown
Blad Waterafstotend Bamboe
Frame Aluminium
Afmetingen 80 x 50 x 36 cm
Lengte 80 cm
Hoogte 36 cm
Breedte 50 cm
Afmeting ingeklapt 59 x 50 x 10 cm
Afmeting blad 80 x 50 cm
Hoogte tafelblad 36 / 55 / 70 cm
Gewicht 5,7 kg
Garantietermijn 3 Jaar
Overig 1 Excl. Draagtas

Een moment, we updaten jouw winkelmand!