DE WAARD STORMVOGEL

De Stormvogel is je eigen hutje op de hei.

DE WAARD STORMVOGEL

De Stormvogel is een echte De Waard klassieker. Met deze 3 tot 4-persoons noktent kan zeer comfortabel gekampeerd worden. De tent heeft een woongedeelte en een apart slaapgedeelte. In 2017 is de nieuwste versie van deze tent uitgekomen.

Je bekijkt nu: DE WAARD STORMVOGEL

Een klassieke noktent in een modern jasje

De Stormvogel is voor 2017 helemaal vernieuwd! De tent heeft, in vergelijking tot de vorige Stormvogel, een hogere instap gekregen en de slaapruimte is nu groot genoeg voor 4 personen. De nieuwe tent heeft een neerklapbare drempel, een doorvoer voor de stroomkabel, en een versimpelde nokconstructie. Bovendien is het aantal scheerlijnen met 10 verminderd; scheelt weer bij het opzetten. Wat gebleven is, is het klassieke piramidemodel. De tent bestaat uit een woongedeelte en een aparte slaapcabine. Door de vierkante vorm van de tent, kan de ruimte in de tent zeer functioneel benut worden. De binnentent is optioneel, maar biedt door de isolerende werking tussen de 2 tentlagen meer warmte tijdens koudere nachten. De standaard luifel aan de Stormvogel biedt minimale bescherming tegen regen en zon, maar kan gemakkelijk uitgebreid worden met een zeer ruime zonneluifel of een varioluifel. Een betrouwbare De Waard in een modern jasje die garant staat voor eindeloos veel vakantiepret.

Goede isolatie en ventilatie

De stormvogel is net als de meeste De Waard tenten, gemaakt van zeer sterk katoenen tentdoek. Behalve dat dit sterke doek bescherming biedt tegen alle mogelijke weersomstandigheden, zorgt het ook voor een heel fijn leefklimaat in de tent. Door de vochtregulerende werking van het katoenen doek wordt het ook tijdens de warme zomerdagen niet vochtig in de tent. Daarnaast is het katoen behandeld om ervoor te zorgen dat de tent 100% waterdicht is. Deze eigenschappen maken de tent ook zeer geschikt om ergens voor langere tijd te blijven. De stormvogel blijft wel staan!

Stormvast

De Stormvogel is een vogel van open zee die bij de kust zit bij harde aanlandige wind. De tent is vernoemd naar deze sterke vogel, omdat ze beide gemaakt zijn om te overleven in de storm. Zelfs met stormachtige wind of hevige regenval zit je droog in een Stormvogel en blijft de tent muurvast staan. Het woongedeelte van de Stormvogel is gelukkig groot genoeg om met 2 personen of een klein gezin knus af te wachten tot het slechte weer voorbij is.

 

Plus- en minpunten

  • Ideale grootte voor een stel of klein gezin tot 4 personen
  • Klassieke piramidetent van moderne topkwaliteit
  • Net zo stormvast als de vogel zelf
  • Eenvoudig op te zetten
  • Lange levensduur en garantie
  • Leefruimte wat knus voor 4 volwassenen
  • Minder stahoogte dan in een tunneltent
  • Ten Cate katoen is relatief zwaar in pakgewicht

Download de extra informatie of opzetinstructie

Specificaties

productnummer 299015
Merk De Waard
Model Stormvogel
Merkkleur Beige Antraciet
Secundaire kleur Antraciet
Categorie UV-bescherming Goede bescherming (UPF15-20)
Waterdicht
Ademend
Slaapplaatsen 4
Inclusief luifel
Insectengaas
Aantal ingangen 1
Vaste kuip
Aantal ramen 2
Aantal ventilatiepunten 4
Materiaal 340 gr Cotton
Buitendoek 340 gr Cotton
Grondzeil Kuipzeil: bisonyl
Stokken Staal
Buitentent 570 x 400 cm
Binnentent 270 x 320 cm
Stahoogte 245 cm
Benodigde oppervlakte 39,5 m²
Optioneel bij te bestellen Binnentent, Gordijnset, Zijschermen, Varioluifel,
Gewicht 25 kg
Garantietermijn Levenslang
Materiaal tentdoek Katoen

Een moment, we updaten jouw winkelmand!