DE WAARD STORMVOGEL

De Stormvogel is een echte De Waard klassieker. Met deze 2 tot 2-persoons noktent kan zeer comfortabel gekampeerd worden. De tent heeft een woongedeelte en een apart slaapgedeelte, waar 2 tot 3 volwassen comfortabel kunnen slapen. In 2017 is de nieuwste versie van deze tent uitgekomen.

Je bekijkt nu: DE WAARD STORMVOGEL

Een klassieke noktent in een modern jasje

De Stormvogel is voor 2017 helemaal vernieuwd! De tent heeft, in vergelijking tot de vorige Stormvogel, een hogere instap gekregen en de slaapruimte is nu groot genoeg voor 4 personen. De nieuwe tent heeft een neerklapbare drempel, een doorvoer voor de stroomkabel, en een versimpelde nokconstructie. Bovendien is het aantal scheerlijnen met 10 verminderd; scheelt weer bij het opzetten. Wat gebleven is, is het klassieke piramidemodel. De tent bestaat uit een woongedeelte en een aparte slaapcabine. Door de vierkante vorm van de tent, kan de ruimte in de tent zeer functioneel benut worden. De binnentent is optioneel, maar biedt door de isolerende werking tussen de 2 tentlagen meer warmte tijdens koudere nachten. De standaard luifel aan de Stormvogel biedt minimale bescherming tegen regen en zon, maar kan gemakkelijk uitgebreid worden met een zeer ruime zonneluifel of een varioluifel. Een betrouwbare De Waard in een modern jasje die garant staat voor eindeloos veel vakantiepret.

Goede isolatie en ventilatie

De stormvogel is net als de meeste De Waard tenten, gemaakt van zeer sterk katoenen tentdoek. Behalve dat dit sterke doek bescherming biedt tegen alle mogelijke weersomstandigheden, zorgt het ook voor een heel fijn leefklimaat in de tent. Door de vochtregulerende werking van het katoenen doek wordt het ook tijdens de warme zomerdagen niet vochtig in de tent. Daarnaast is het katoen behandeld om ervoor te zorgen dat de tent 100% waterdicht is. Deze eigenschappen maken de tent ook zeer geschikt om ergens voor langere tijd te blijven. De stormvogel blijft wel staan!

Stormvast

De Stormvogel is een vogel van open zee die bij de kust zit bij harde aanlandige wind. De tent is vernoemd naar deze sterke vogel, omdat ze beide gemaakt zijn om te overleven in de storm. Zelfs met stormachtige wind of hevige regenval zit je droog in een Stormvogel en blijft de tent muurvast staan. Het woongedeelte van de Stormvogel is gelukkig groot genoeg om met 2 personen of een klein gezin knus af te wachten tot het slechte weer voorbij is.

 

Specificaties

productnummer 122477
Merk De Waard
Model Stormvogel
Merkkleur Beige/Groen
Slaapplaatsen 2
Buitendoek 340 gr Cotton
Grondzeil Kuipzeil: bisonyl
Stokken Staal
Afmetingen 500 x 750 cm
Buitentent 300 x 380 cm
Binnentent Optioneel
Stahoogte 240 cm
Pakmaat 35 x 35 x 90 cm
Inclusief Stokken, Haringen, Scheerlijnset
Optioneel bij te bestellen Luifel, Windscherm, Tentschort, Gronddeken, Gordij
Gewicht 33 kg
Garantietermijn Levenslang

Een moment, we updaten jouw winkelmand!