De Waard Tenten verhuist naar nieuwe locatie centraal in Nederland
“Vanuit de nieuwe vestiging willen we zowel de consument als de zakelijke markt onderdompelen in een totale kampeerbeleving”

De Waard Tenten verhuist van Heerde naar zijn nieuwe locatie, op een kavel van 5.840 m2 en naast het geplande Van der Valk, op bedrijvenpark H2O langs de A50 en A28 in Hattem. Het atelier en de zakelijke activiteiten, die nu nog vanuit de locatie in Roden plaatsvinden, verhuizen ook naar dezelfde vestiging. In de nieuwe vestiging zullen zo’n 12 personen werkzaam zijn.

De Waard Tenten is bij het publiek bekend om zijn stormvaste tenten. Steeds meer is De Waard actief in het zakelijke segment waarbij ze meer luxe glamping tenten verkopen aan campings, festivals en evenement. De Waard Tenten is onderdeel van de Sunshine Group, waar ook de bekende merken Alpenkreuzer vouwwagens en Doréma voortenten deel van uitmaken.

Willem Wagenaar, General Manager De Waard Tenten: “met de samenvoeging van de twee locaties zetten we wederom een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zien al enige tijd dat assortimenten elkaar meer en meer overlappen en het hebben van een gezamenlijke locatie zorgt vanzelfsprekend voor synergie en enorme efficiency, betere afstemming en vereenvoudiging van processen. Ook de bereikbaarheid en uitstraling van de nieuwe locatie past perfect bij De Waard. Vanuit de nieuwe vestiging willen we zowel de consument als de zakelijke markt onderdompelen in een totale kampeerbeleving. We verkopen tenslotte niet alleen tenten, maar ook emotie.”

Over De Waard
De Waard staat al sinds 1948 bekend om zijn stormvaste tenten. Vanuit de huidige vestiging in Heerde verkoopt zij de tenten en verlenen zij de service aan de consumenten. In huidige vestiging in Roden zit het atelier en worden alle (kleine) reparaties uitgevoerd. Daarnaast worden hier ook de zakelijke afnemers zoals campings, festivals en evenementen, bediend.

Over Sunshine
Sunshine Group is een toonaangevende toeleverancier van tent-gerelateerde producten. Bekendste merken hierbij zijn Doréma, Alpenkreuzer en De Waard. Zij heeft vestigingen in Nederland, Engeland en Duitsland. De productie vindt plaats in eigen faciliteiten in Slovenië en Tsjechië.

Download hier het persbericht


Gerelateerd