Met het voelen van de eerste zonnestralen komen ook de kampeerkriebels weer volop boven. In de natuur zorgt de lente voor nieuw leven en bij De Waard doen we hetzelfde. We zijn het seizoen (al vroeg) gestart met de introductie van twee nieuwe tenten: De Koningseider en de Bergeend. Maar, er is meer. Zoals deze nieuwe website: Een plek waar vrij simpel informatie te vinden is over onze collectie, over ons merk en nu ook over andere zaken die goed bij ons passen. Over de natuur bijvoorbeeld. Dat doen we via de blog op deze site en door het uitbrengen van een digitaal magazine: De Wetenswaard. Er gebeurt dus veel. We zetten even een paar dingen voor je op een rij.

Nieuwe collectie

Tijdens het nazomerfestival van 2017 hebben we twee nieuwe modellen tenten geïntroduceerd: De Koningseider en de Bergeend. Beide tunneltenten gemaakt van Technisch Katoen. Beide tenten zijn erg geschikt voor een gezin waarbij de Koningseider net wat meer ruimte biedt. Dankzij de keuze voor Technisch Katoen zijn de tenten niet te zwaar geworden en ze zijn mooi ruim opgezet waardoor je in de hele tent kunt staan. De bijgeleverde binnentent biedt aan ouders en kinderen een eigen slaapvertrek. We hadden gehoopt dat deze twee tenten een goede aanvulling zouden zijn op de reeds bestaande collectie. Daarom zijn we ook blij dat ze goed ontvangen zijn en populair in verkoop.


Website

Ondanks dat het nog niet heel lang was geleden dat de website van De Waard was vernieuwd, vonden we het toch tijd voor verandering. We misten een plek om de liefde voor het merk uit te dragen, goede informatie te geven en klanten een podium te bieden om ervaringen te delen. Op deze nieuwe website is meer aandacht voor het merkverhaal en alle kenmerken die het merk zo uniek maken. Ook proberen we eenvoudiger en beter in informatie te voorzien; bijvoorbeeld door het gebruik van filters en een begrippenlijst.

We zijn nog niet waar we willen zijn maar, er is een mooie start gemaakt. In de komende periode houden we onder andere aandacht voor nieuwe fotografie en meer contact met klanten. Het wordt steeds mooier.

Blog en magazine

Elk seizoen zetten we twee thema’s centraal in onze communicatie. Het eerste thema past bij De Waard. Het tweede thema sluit aan bij de natuur in dat seizoen. De natuur is onlosmakelijk verbonden met De Waard, dat koesteren we graag. Tijdens de lente hebben we aandacht voor de thema’s Ambacht & Nieuw leven. 

Op deze website plaatsen we blogberichten en verschijnt binnenkort de eerste editie van de digitale Wetenswaard: ons online magazine. Jaren geleden bestond de Wetenswaard al, toen in een papieren variant. Toen ging het vooral over kamperen met een De Waard. In de nieuwe versie van dit magazine breiden we dat uit met een goede mix aan onderwerpen die we graag delen. Je kunt je inschrijven om op de hoogte gehouden te worden het magazine gratis in je mailbox te ontvangen zodra het beschikbaar is.

Instagram

De Waard is nu ook te volgen via Instagram. Op het account @dewaardtenten delen we mooie foto’s en informatie met onze volgers. Dit is ook de plek waar we de belevenissen van onze klanten willen delen. Tag ons daarom gerust in je eigen berichten.


Gerelateerd

Leave a comment