Maatwerk tenten

Naast ons vaste assortiment aan tenten, maken wij bij De Waard ook tenten op maat. De productie van de (maatwerk) tenten gebeurt geheel in onze eigen fabriek. Tenten zijn echter niet het enige dat wij op maat maken. Zolang een product met tentdoek gemaakt kan worden en het binnen ons productieproces past, maken wij het voor jou. Wij zorgen ervoor dat jouw tent of product geheel voldoet aan jouw wensen en behoeften. Natuurlijk met de kwaliteit die jij van De Waard mag verwachten.

Tenten op maat gemaakt

Het op maat maken van producten verloopt in een aantal stappen. Het begint natuurlijk met een aanvraag. Vervolgens gaan wij met jou om tafel zitten zodat wij een duidelijk beeld krijgen van jouw wensen en behoeften. Wij bespreken wat mogelijk is en denken daarbij met jou mee. Hoe sterk moet het product zijn? Welke kleur? En welk type rits? Dit zijn slechts een aantal onderwerpen die aan bod kunnen komen.

Zodra we samen inzichtelijk hebben gemaakt wat de wensen en mogelijkheden zijn, gaan we aan de slag gaan wij aan de slag met het maken van een 3D-tekening. Op basis van deze tekening zal een eerste richtprijs bepaald worden en zal er, na akkoord, een sample gemaakt worden. Voldoet de sample aan alle eisen en die van ons? Dan start de productie.

Bij De Waard hebben wij alles van A tot Z in huis. Wij hebben onze eigen specialisten die al onze producten in onze eigen fabrieken maken. Of je nu een De Waard tent koopt of geheel iets op maat laat maken, jouw tent is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.

Stel je vraag of vraag een offerte aan

  Bezoek onze

  Showroom

  Nijverheidsweg 2
  9301 ZL Roden

  Deze vrijdag
  aangepast open:

  Vrijdag 8 december zijn wij gesloten vanaf 15.30 uur.

  Wij heten je zaterdag 9 december weer van harte welkom! 

  Team De Waard