Over De Waard

De Waard is een merk met liefde. Dat voel je bij de mensen die de tenten ontwerpen, produceren en verkopen, maar dat voel je ook zodra je overnacht in een van onze modellen. Een De Waard is niet zomaar een tent: het is de basis voor mooie herinneringen, een tent voor het leven.

Historie

De oorsprong van De Waard ligt in 1948. Machiel de Waard die zeilmaker was voor de Koninklijke Marine ontwierp op camping de Lepelaar de eerste tent: de Albatros #1. In de behoefte aan een tent die nooit omwaait begon hij op de achterkant van een envelop te tekenen.
De tent was zo vormgegeven dat hij krachtige windstoten kon weerstaan en een prettig onderkomen bood voor een gezin. Tot dit moment waren tenten vierkant. De ANWB sprak daarom over “die gekke tent van de Waard”.

In deze tijd was het gebruikelijk om greppels te graven zodat water uit de tent bleef. Als oplossing daarvoor introduceerde De Waard een waterdicht grondzeil onder de gehele tent met een vaste kuip.

Liefde voor tenten

Nu, 70 jaar later, bestaat de Albatros nog steeds. Door de jaren heen bleef de tent verder aangepast worden op de veranderende behoeften. In 2015 werd de Albatros #4 geïntroduceerd. Een tent met alle eigenschappen als het origineel maar aangepast in formaat en functionaliteit zodat hij ook past bij deze tijd. De Albatros is niet lang alleen gebleven. Steeds weer komen we met nieuwe tenten, ieder uniek en in bepaalde kenmerken juist gelijk. Het is onze passie om tenten van uitzonderlijke kwaliteit te produceren en dat zal het altijd blijven. Voor een De Waard selecteren we zorgvuldig de beste en meest duurzame materialen en grondstoffen. Daarvan maken onze vakmensen, grotendeels met de hand, met veel aandacht tenten. Deze combinatie van de beste materialen en een ambachtelijk productieproces maken onze tenten oersterk.

Het produceren van tenten van uitzonderlijke kwaliteit is onze passie en dat zal het altijd blijven. De Waard tenten worden gemaakt met de meest duurzame materialen en grondstoffen. Onze vakmensen maken iedere tent met veel aandacht. Dit doen zij grotendeels met de hand. Dit ambachtelijk productieproces en de beste materialen zorgen ervoor dat iedere De Waard tent van oersterke kwaliteit is.

Meer dan een tent

Een De Waard tent is een tent voor het leven dankzij de hoge kwaliteit en lange levensduur. Of je nu ieder jaar op dezelfde camping staat of de wereld rondreist, als je de rits van een De Waard opent, voelt het als thuiskomen. Je ziet er je kinderen in opgroeien, nieuwe liefdes ontstaan, goede gesprekken gevoerd worden en jezelf genieten van je oude dag of het besluit nemen je het leven helemaal om te gooien. Een De Waard gebruik je niet, je leeft hem.

Alle voordelen

Waarom De Waard?

Buitengewoon ontwerp
Unieke vormgeving
De Waard tenten zijn al meer dan 70 jaar beeldbepalend op veel kampeerterreinen. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit, maar ook door het opvallende en unieke ontwerp.
Alles in Europa
Europees kwaliteitsproduct
De Waard tenten zijn tenten voor het leven. Wij beschikken over een eigen fabriek en specialisten voor het ontwikkelen en produceren van de tenten. Door onze tenten in een eigen atelier te maken kunnen we de beste kwaliteit leveren. Hierdoor bieden De Waard tenten gegarandeerd een lange levensduur.
Alleen de beste kwaliteit
Eigen productiefaciliteiten
De Waard heeft naast de fabriek ook een eigen atelier. Hier voeren we dagelijks reparaties en aanpassingen uit. Zo kunnen wij de beste kwaliteit en op korte termijn de optimale service bieden.
Alles in eigen huis
Ontwerp, productie, verkoop en reparatie in eigen beheer
De Waard heeft alles in eigen beheer. Van ontwerp tot productie en van verkoop tot reparatie, alles gebeurt door onze eigen specialisten. Of je nu op zoek bent naar een basistent, een tent op maat of een vraag hebt, onze De Waard specialisten staan altijd voor je klaar.
Previous
Next