Virtuele tour

Wil je onze showroom en producten eerst eens virtueel bekijken voordat je langs komt? Onderstaande virtuele tour geeft de mogelijkheid om de showroom en alle producten van binnen en buiten te bekijken.

Neem een kijkje

Alle voordelen

Waarom De Waard?

Buitengewoon ontwerp
Unieke vormgeving
De Waard tenten zijn al meer dan 70 jaar beeldbepalend op veel kampeerterreinen. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit, maar ook door het opvallende en unieke ontwerp.
Alles in Europa
Europees kwaliteitsproduct
De Waard tenten zijn tenten voor het leven. Wij beschikken over een eigen fabriek en specialisten voor het ontwikkelen en produceren van de tenten. Door onze tenten in een eigen atelier te maken kunnen we de beste kwaliteit leveren. Hierdoor bieden De Waard tenten gegarandeerd een lange levensduur.
Alleen de beste kwaliteit
Eigen productiefaciliteiten
De Waard heeft naast de fabriek ook een eigen atelier. Hier voeren we dagelijks reparaties en aanpassingen uit. Zo kunnen wij de beste kwaliteit en op korte termijn de optimale service bieden.
Alles in eigen huis
Ontwerp, productie, verkoop en reparatie in eigen beheer
De Waard heeft alles in eigen beheer. Van ontwerp tot productie en van verkoop tot reparatie, alles gebeurt door onze eigen specialisten. Of je nu op zoek bent naar een basistent, een tent op maat of een vraag hebt, onze De Waard specialisten staan altijd voor je klaar.
Previous
Next