Tent huren

Vakantiegangers gaan dit jaar massaal in eigen land hun vakantie vieren. Zit jij er al een tijd over na te denken om tenten te verhuren, maar wil je niet gelijk een investering doen? Dan is dit misschien wel dé kans.

Huur een Tulip Tree voor een vast bedrag per week en geef hiermee je gasten het ultieme vakantiegevoel. De tent wordt compleet opgebouwd en ingericht voor 4 personen op de gewenste plek en zijn van alle gemakken voorzien. De tent is direct klaar om te verhuren.

Ben je aan het eind van de verhuurperiode enthousiast over de tent? Dan kun je deze eenvoudig, tegen een gereduceerd tarief, aanschaffen. Vraag naar de mogelijkheden bij je contactpersoon.

Geïnteresseerd?
Download hier de brochure voor de prijzen en voorwaarden

Tulip Tree

Onze Tulip Tree is geschikt voor maximaal 6 personen. Door de boogconstructie heeft de Tulip Tree verrassend veel bewegingsruimte. Het tentdoek dat gebruikt wordt voor de Tulip Tree is gemaakt van 100% katoen. Voor de Tulip Tree gebruiken wij tentdoek van het merk Ten Cate. Dit merk kenmerkt zich door zijn hoge treksterkte en inscheurweerstand, hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd.

Stel je vraag of vraag een offerte aan


    Bezoek onze

    Showroom

    Nijverheidsweg 2
    9301 ZL Roden