Inspiratie

nieuws en acties bij De Waard

inspiratie

07 maart 2017

Kom en beleef De Waard

Op 25 maart organiseren we in Heerde een 'Kom en beleef De Waard' dag. Lees meer >

02 maart 2017

Het geheim achter onze katoenen tentdoeken

Oer-Hollands, degelijk, betrouwbaar en stormvast… Als we onze klanten vragen om hun De Waard tent te beschrijven, zijn dit de termen die ze noemen. Maar ook ‘katoen’ zal de revue passeren; het katoenen tentdoek dat we voor De Waard tenten gebruiken is een van de unieke eigenschappen van onze tenten.

02 maart 2017

Help! Ik heb schade aan mijn De Waard

Al bijna 70 jaar maakt De Waard stormvaste tenten van uitzonderlijke kwaliteit. Voor een De Waard tent worden de beste en meest duurzame materialen en grondstoffen geselecteerd; daarom gaan onze tenten zo verschrikkelijk lang mee.

01 maart 2017

Waar komt een De Waard tent vandaan?

Al bijna 70 jaar maken we met trots stormvaste tenten van uitzonderlijke kwaliteit. Het begon allemaal in 1948 toen Machiel de Waard, zeilmaker voor de Koninklijke Marine, in een klein atelier een tent in elkaar naaide.

16 februari 2017

Onze 3 meest populaire De Waard tenten

Aan onze verkoopspecialisten wordt vaak gevraagd welke De Waard tent het meest populair is. Maar het is onmogelijk om één model te noemen. Onze tenten verschillen enorm in materiaal, grootte, vorm en daarmee automatisch ook in de manier waarop onze klanten ze gebruiken.

01 februari 2017

Noktent of tunneltent: welk model kies je?

Veel De Waard liefhebbers zijn al hun hele leven fan van hun eigen vertrouwde De Waard model. Ze vinden de noktent ‘zo gezellig, met al die schuine wanden’, of zijn juist blij met de ruime stahoogte van hun favoriete tunneltent.