Maak kennis met
De Waard Tenten

Wij stellen ons graag voor:

Wij zijn De Waard Tenten. Grote kans dat jij er vroeger als klein kind weleens in gekampeerd hebt. Ook grote kans dat je vader of moeder hun oerdegelijke Albatros nog steeds op zolder hebben liggen.

En dat is kenmerkend voor mensen die weleens in een De Waard tent gekampeerd hebben. Het zijn echt fans, voornamelijk vanwege de kwaliteit, het heerlijk ademende katoenen doek en het gewaardeerde lijnenspel.

We kunnen er je heel veel over vertellen, maar veel leuker is het nog om het zelf te zien. Bekijk hieronder hoe De Waard ooit ontstaan is en hoe wij onze tenten maken:

Het ontstaan van De Waard

In 1947 werd oprichter Machiel geïnspireerd door een vriend om een stormvaste tent te maken. In Nederland staat De Waard bekend als hét merk dat staat voor kwaliteit en stormvaste tenten. Maar hoe is dat ooit gekomen? We vertellen je meer over de historie in Het ontstaan van De Waard:

Zo maken wij onze tenten ​

De Waard staat bekend om zijn stormvaste en kwalitatief goede tenten. Maar hoe wordt zo’n tent gemaakt?

Het antwoord laten we je graag zien in deze video:

Dit zijn onze medewerkers​

De meeste van onze kampeerders kennen ze wel: Pé en Jan. Bij elkaar opgeteld goed voor 75 jaar werkervaring binnen De Waard. Dat zegt al genoeg over hoe leuk het werken is bij De Waard. Maar we hebben nog genoeg andere leuke collega’s:

Ons atelier

Wij beschikken over een eigen atelier en een prachtig team dat jou graag helpt bij het repareren van je tent. Dat doen we zo:

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij geven graag antwoord. Sommige vragen krijgen we vaker, en dus hebben we alle antwoorden voor je op een rijtje gezet: